top of page
Haar

Nieuw
en
revolutionair

Over Olaplex

Nieuw en revolutionair; Olaplex is een upgradebehandeling voor haarkleuring. Dit eenvoudige proces in drie stappen omvat een gepatenteerd actief bestanddeel dat op moleculair niveau werkt om te zoeken naar verbroken zwavelverbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische schade. U kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of het toevoegen aan een andere service om de ultieme verzekering tegen haarbreuk te krijgen.


Olaplex is een bindingsvermenigvuldiger met één enkel actief bestanddeel, bis-aminopropyl-diglycol-dimaleate. Olaplex werkt door het vinden van enkelvoudige zwavelwaterstofbindingen en deze te verbinden tot disulfidebindingen voor, tijdens en na de behandeling. Disulfidebindingen worden verbroken door chemische, thermische en mechanische processen.


Olaplex is het enige product in zijn soort, met 8 wereldwijde patenten die binnenkort worden gepubliceerd. Olaplex is vrij van siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en is nooit getest op dieren.

DE VOORDELEN VAN OLAPLEX:

  • Revolutionaire haarverbeteringsbehandeling

  • Simple 3-Step Process

  • Alle haartypes

  • Vrij van siliconen, sulfaten, ftalaten, AED's, aldehyden

  • Pack bevat 3 x 525ml-flessen (1 x nr. 1), 2 x nr.2)

2022-06-10 14_46_12-Olaplex Kit Intro Salon I Pro-Duo.png
bottom of page